iunie 4, 2020 admin 0 Comments

Termenul de traduceri autorizate se refera la acele traduceri efectuate de catre un traducator autorizat. Traducerea autorizata poarta stampila si semnatura traducatorului autorizat. Traducerea autorizata este un document scris, semnat si stampilat de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, in care traducatorul atesta ca traducerea efectuata de el este conforma cu documentul original prin urmatorul text:

“Subsemnatul/a ______________, traducator autorizat de Ministerul Justitiei cu autorizatia nr. ____, certific conformitatea acestei traduceri cu textul actului autentic în limba ________, care a fost vizat de mine.

Traducator, (semnatura si stampila: traducator autorizat)

Traduceri juridice, traduceri tehnice, traduceri autorizate si legalizate notarial sau/si consular.

Asiguram toate aceste servicii cu traducatori pregătiti cu studii universitare, unii dintre cei mai talentati si instruiti traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania si Spania.

Pana nu demult in Romania erau acceptate numai traduceri legalizate notarial, iar în Spania cele supralegalizate cu Apostilla de la Haye.

Odata cu intrarea in Uniunea Europeana anumite institutii publice au inceput sa accepte traduceri autorizate/ juradas. In anumite state din Uniunea Europeana sunt acceptate traduceri autorizate provenind din Romania. Pentru a nu gresi si a risca să un va fie acceptata, inainte de a solicita o traducere autorizata cu scopul de a o folosi in strainatate, va rugam sa va interesati daca institutia respectiva accepta traduceri autorizate din Romania.

Recomand ca toate documéntele românesti care vor fi prezentate în Spania să fie semnate si stampilate doar de un traducător  jurado.

Pentru a obtine o oferta personalizata de traduceri autorizate si legalizate nu ezitati sa  consultati pentru a stii pretul si timpul de executie sau sa ne contactati direct la nr. de  telefon: 0034910096690 / 0034637132881/ 0034693818766, sau sa ne scrieti un email marianacrihana1@gmail.com

TRADUCERI SPECIALIZATE:

  • traduceri juridice: sentinte si hotarari judecatoresti, legislaţie europeană, texte juridice, norme europene, acte de stare civila.
  • traduceri tehnice (domeniul energetic, electric, construcţii, industria petrolieră, industria automobilă, etc.): caiete de sarcini, manuale de utilizare, procese-verbale, licenţe, instrucţiuni tehnice;
  • traduceri IT (programe software, manuale de utilizare, etc)
  • traduceri medicale şi farmaceutice: prezentări de produse farmaceutice şi medicale, industrie farmaceutică şi medicală
  • traduceri economice (contabile, bancare, financiare, comerciale)

TIPURI DE DOCUMENTE OFICIALE:

Certificate de naștere si de stare civilă

Certificate de căsătorie

Certificate de deces

Sentințe sau hotărâri judecatoresti de divorț, de încredintare  minori sau de filitie

Diplome și foi matricole, atestate, certificate adeverinte de studii

Atestat de înscriere in Registrul de Populație Rezidentă, NIE

Adeverinte de venit,

TRADUCERI DE SPECIALITATE IN TOATE DOMENIILE

Garantam predarea lucrărilor in termenul stabilit de comun acord cu clientul, inclusiv pentru comenzile in regim de urgență.

Predarea documentelor se poate fase telematic, online cu semnătura digitala instant, prin curier rapid precum si la domiciliul clientului.