Despre mine

Mariana Crihană

Gestor administrativ nr. 3756 licențiată de Ilustre Colegio Oficial de Gestores Administrativos de Madrid Master universitar en Gestión Administrativa de la Universitatea “Alfonso X El Sabio”.
Licentiată în Stiinte Economice, Diplomada en Ciencias Empresariales de Universitatea “Rey Juan Carlos” Sediul central al firmei, Gestoria Mariana Crihana este în Madrid, iar serviciile s-au desfășurat în toți acești ani si telematic pe tot teritoriul Spaniei, României si în Europa.

Am extins sfera acestora în domeniul serviciilor juridice si administrative, ca si asesor-gestor administrativ.
Telefonic si personal, împreuna cu colegii avocați oferim soluții concrete privind gestiunile solicitate, cât si consultantă si mediere asupra oricăror probleme administrative, juridice, fiscale sau de muncă, precum si traduceri de orice tip, în diferite limbi străine.

Mi am desfășurat activitatea ca traducător si interpret autorizat (traductor jurado) de limbă spaniolă, asistând cetățenii români la procese, declarații si mărturii atât în cadrul judecătoriilor, instituțiile si administrațiile publice din Regatul Spaniei, Audienta Națională, Audienta Provincială, cât si pentru comisariatele de politie si gardă civilă.Traducerile documentelor sunt legalizate de Consulatul României în Spania sau de Ministerul Afacerilor Externe și Cooperării din Spania.

Toate aceste activități, precum si cele de gestor, consultant administrativ au fost valorate pozitiv în toți acești ani de avocați, procurori, judecători, firme, persoane particulare, juridice si publice