Despre mine

Cine sunt ?

Cateva detalii despre mine

Mariana Crihană născută la data de 20.08.1977 în Galati, stabilită definitiv în Madrid din 01.10.1998.

De mai bine de 22 ani lucrez în Spania ca traducător si interpret autorizat de limba spaniolă, asistând la  procese, declaratii sau mărturii, atât în cadrul Judecătoriilor, Audienta Natională, Audienta Provincială, cât si pentru comisariatele de politie si gardă civilă.

FAQ'S

Intrebari frecvente

De peste 20 de ani . 

Da , sunt traducator autorizat de catre Ministerul Justiției din România si traductor jurado de catre Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperacion . detalii aici : traducatormadrid.com

Cetățenia spaniolă  – Divorturi – Traduceri. 

Oferim deasemenea traduceri autorizate și legalizate, dar și legalizări documente, apostile, supralegalizări si interpretări , cu profesionalism maxim si prețuri foarte bune.

Serviciile cu cea mai mare cerere pe care le oferim sunt:
1. Cetățenia spaniolă.
2. Pregătirea documentelor pentru căsătorie/cununia civilă.
3. Preschimbarea permisului auto de conducere românesc în permis spaniol.
4. Traduceri autorizate legalizate  (traducciones juradas).
5. Echivalarea si omologarea diplomelor de studii din România.
6. Recunoasterea profesiilor si a meseriilor.
7. Rezidența legală în Spania.
8. Divorțul, încredintarea minorului si obtinerea pensiei alimentare.
9. Apostila  & Convention de La Haye legalizări ale documentelor.
10. Servicii de consultantă si informatii utile. 
11. Administrator de proprietăți.

Serviciile mele de traducere si interpretare au fost valorate pozitiv în toti acesti ani de birourile de avocati, cât si de firme particulare sau publice.

Desi biroul meu este în Madrid, activitatea mea  s-a desfăsurat în toti acesti ani pe tot teritoriul Spaniei dar si telematic în toată Europa.

Telefonic dar si prezential, totdeauna am încercat impreuna cu avocatii nostrii să oferim solutii concrete privind traducerile autorizate legalizate de orice tip, în si din orice limbă străină, cât si consultantă si mediere asupra oricăror probleme .

Mă caracterizează simtul responsabilitătii, al promptitudinii si găsirea unei solutii în cel mai scurt timp posibil, oferind întodeauna o bună calitate a lucrărilor la un pret just.

Majoritatea cetătenilor români aflati pe teritoriul spaniol mă cunosc personal si îmi cunosc calitatea lucrărilor si mai ales apreciază pozitiv toate solutiile optime primite exact la momentul potrivit.

Studii:

Licentiată în Stiinte Economice/Management, absolventă a  Universitătii “Constantin Brâncoveanu” din Pitesti, Facultatea de Management Marketing în Afaceri Economice din Brăila . Diplomada en Ciencias Empresariales- Universidad “Rey Juan Carlos”

Doresti sa apelezi la serviciile mele?

Contacteaza-ma prin formularul de contact si iti voi raspunde in cel mai scurt timp posibil .