Despre noi

Echipa gestoriei este formată din traducatori autorizați și jurados, gestori și avocați experți în găsirea unor soluții optime fiecărui caz.

Serviciile noastre de traducere și interpretare au fost valorate pozitiv în toți acești ani de birourile de avocați, cât și de firme particulare sau publice.

Deși biroul este în Madrid, activitatea noastră  s-a desfășurat în toți acești ani pe tot teritoriul Spaniei dar și telematic în toată Europa.

Telefonic dar și prezențial, totdeauna încercăm împreună cu avocații noștrii să oferim soluții concrete privind traducerile autorizate legalizate de orice tip, din orice limbă străină, cât și consultanță și mediere asupra oricăror probleme .

Suntem caracterizați doar cu simțul responsabilității, al promptitudinii și găsirea solutților în cel mai scurt timp posibil, oferind doar o bună calitate a lucrărilor la un preț just.

Cetățenii români aflați pe teritoriul spaniol cunosc calitatea serviciilor noastre, ne cunosc personal și apreciază pozitiv toate soluțiile optime primite exact la momentul potrivit.

Dorești să apelezi la servicii?

Contacteaza-ne prin formularul de contact și iți vom raspunde în cel mai scurt timp posibil .

FAQ'S

Intrebari frecvente

De peste 25 de ani . 

Da , suntem traducatori autorizați de către Ministerul Justiției din România si traductor jurado de catre Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperacion . detalii aici : traducatormadrid.com

Cetățenia spaniolă -Traduceri- Omologari Studii – Pensia-Divorțuri

Oferim deasemenea traduceri autorizate și legalizate, dar și legalizări documente, apostile, supralegalizări si interpretări, cu profesionalism maxim si prețuri foarte bune.

Serviciile cu cea mai mare cerere pe care le oferim sunt:
1. Cetățenia spaniolă.
2. Omologare studii.
3. Traduceri legalizate/juradas.
4. Apostila din România, Moldova și Spania.
5. Programări Consulate și la orice instituție.
6. Legalizarea Certificatului de viață.
7. DGT schimbări permise de conducere UE, canje.
8. Căsătoria civila / cununia.
9. Obținere și renovare NIE.
10. Titlul Manager transport marfa, persoane.
11. Dosare de Pensie (Romania și Spania), văduvie, urmaș, orfan.
12. Avocați (divorțuri, familie, extranjeria).
13. Gestiuni NIE, INSS, SEPE, AEAT.
14. Licențe de pescuit.