Mariana Crihană născută la data de 20.08.1977 în Galati, stabilită definitiv în Madrid din 01.10.1998.

De mai bine de 22 ani lucrez în Spania ca traducător si interpret autorizat de limba spaniolă, asistând la mii de procese, declaratii sau mărturii, atât în cadrul Judecătoriilor, Audienta Natională, Audienta Provincială, cât si pentru comisariatele de politie si gardă civilă.

Serviciile mele de traducere si interpretare au fost valorate pozitiv în toti acesti ani de birourile de avocati, cât si de firme particulare sau publice.

Desi biroul central al firmei mele, Asesoria Andrei este în Madrid, activitatea mea si a echipei pe care o conduc s-a desfăsurat în toti acesti ani pe tot teritoriul Spaniei dar si telematic în toată Europa.

Telefonic dar si prezential, totdeauna am încercat să oferim solutii concrete privind traducerile autorizate legalizate de orice tip, în si din orice limbă străină, cât si consultantă si mediere asupra oricăror probleme juridice, fiscale sau de muncă.

Mă caracterizează simtul responsabilitătii, al promptitudinii si găsirea unei solutii în cel mai scurt timp posibil, de cele mai multe ori lucrând de luni până sâmbăta, oferind întodeauna o bună calitate a lucrărilor la un pret just.

Majoritatea cetătenilor români aflati pe teritoriul spaniol mă cunosc personal si îmi cunosc calitatea lucrărilor si mai ales apreciază pozitiv toate solutiile optime primite exact la momentul potrivit.

_______

Studii:

Licentiată în Stiinte Economice/Management, absolventă a  Universitătii “Constantin Brâncoveanu” din Pitesti, Facultatea de Management Marketing în Afaceri Economice din Brăila….

Diplomada en Ciencias Empresariales- Universidad “Rey Juan Carlos”